(Áfával)

logo.png


REDITEC s.r.o.,

Budatínska 3230/16,

851 04, Bratislava - mestská časť Petržalka

Szlovák Köztársaság

ID: 53631684, VAT ID: SK2121449011

A befecskendezők szállítója

A vendorokkal való rendkívüli jó kapcsolatoknak köszönhetően, a vevői megrendelések a lehető legrövidebb késedelemmel vannak kezelve. Az Injector székhelye Európa központjában helyezkedik el világhírű gyártók közvetlen közelében. Ez biztosítja a gyors reagálást az ügyfelek igényeire a Cseh Köztársaságban, az EU-ban és világszerte is.

Termékeink kínálata új, felújított és használt tesztelt üzemanyag-befecskendezőket is tartalmaz. Az áruválaszték folyamatosan növekszik. Jelenleg a BOSCH, VDO Siemens, DENSO, Delphi és Lucas üzemanyag-befecskendezőket forgalmazunk. Üzemanyag-befecskendezőink túlnyomó többségét közvetlenül vagy Csehországban vagy a közép-európai ipari térségben gyártják vagy felújítják.


Export és szállítás

Az összes külföldi megrendelés gondos feldolgozásra kerül. Ezért a külföldi megrendeléssel kapcsolatos dokumentumok mindig a megrendelés nyelvén készülnek. Természetesen a szállítmány biztosítva van veszteség vagy kár esetén. A globális szállítás miatt minimálisra csökkentettük a szállítási költségeket.

Vevői elégedettség

Az ügyfelek elégedettsége nagyon fontos számunkra, minden üzemanyag-befecskendezőnkre garanciát nyújtunk, amely nem korlátozódik a megtett kilométerek számára. Az Injector garantálja az áruk biztonságos kiszállítását is. Ha a fuvarozó elveszíti vagy megkárosítja a csomagot, a vételi ár teljes visszafizetésre kerül. ”

 


Global Contacts  +420-797 819 914

Speak to Sales