Általános Szerződési Feltételek

Termék átvétel utáni 14 munkanapos pénzvisszafizetési garancia

A termék, amit rendelt nem felel meg az elvárásoknak, vagy esetleg elégedetlen a vásárlással bármilyen okból? Természetesen lehetősége van arra, hogy visszaküldje az árut 14 napon belül bármilyen indoklás nélkül. Felhívjuk a figyelmét, hogy a visszaküldött terméknek sértetlen és eredeti állapotban kell lennie. A szállítás költségeit az ügyfél állja.

 

Sikertelen kiszállítási védelem

Értékeljük ügyfeleink bizalmát és arra törekszünk, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálatot biztosítsuk számukra. Ezért is kínáljuk Önnek ezt a biztonságos kiszállítást. Abban az esetben, ha a megrendelt termék elvész vagy megsérül, küldünk Önnek egy újat ingyenesen, az eredeti rendelésben megadottak szerint. Gondoskodunk róla, hogy mindig elégedett legyen a megrendelt termékekkel. Az új rendelést egy választható időpontban küldjük ki Önnek.

 

Futásteljesítmény-korlátozás nélküli garancia

Egy 12 hónapos garanciát kínálunk felújított üzemanyag-befecskendezőkre, ami a futásteljesítménytől független. Az ügyfelek nincsenek kitéve semmilyen korlátozásnak, és teljes mértékben kihasználhatják a közlekedési rendeltetésüket. Egy általános 24 hónapos garanciát biztosítunk az új üzemanyag-befecskendezőkre (lakossági ügyfelek számára).

 

Teszteredmény protokoll

Minden felújított üzemanyag-befecskendező vásárlással kap egy teszteredményt, és új valószínűleg kijelölt kódokat.

 

Ellenőrzés a VIN kóddal

Senki sem született mesternek, ezért lehetséges és érthető, hogy nem a megfelelő típusú injektort választotta. Tájékoztasson minket az autója alvázszámáról, a VIN kódjáról és mi örömmel leellenőrizzük, hogy a üzemanyag-befecskendezők megfelelnek-e az Ön igényeinek, vagy sem. Abban az esetben, ha más befecskendezőket vásárolt, a következő lépésekről lehet szó. Az ügyfél visszatérítési igénnyel élhet, vagy más, megfelelő üzemanyag-befecskendezők kiszállítását tesszük lehetővé.

 

 

3 napon belüli visszaigényelhető előleg-visszafizetés

A régi befecskendezők átvétele után nem lehetséges a már visszatérített, visszaigényelhető előlegek megtérítése. A visszatérítést legkésőbb 3 napon belül kapja meg.

 

Biztosított házhozszállítás

Minden rendelést biztosított házhoz szállítunk a Egyesült Királyság és az Európai Unió tagállamainak területén.

 

 

Üzleti feltételek 

1) Bevezető rendelkezések

a)  Az Injectec üzleti feltételei, az üzemeltető a INJECTEC EUROPE s.r.o. cég, ID: 21500967 (a továbbiakban: Eladó) üzemanyag-befecskendező értékesítést folytat,, szabályozza a szerződéses kapcsolatokat, a megkötött adásvételi szerződésben felmerülő jogokat és kötelezettségeket az Eladó és a természetes személy közt (a továbbiakban: Vevő) az i internetes áruház tulajdonosi jogán keresztül az Eladó, egyetértésben a Egyesült Királys Az Eladó által üzemeltetett online áruház a következő címen található: https://injectec.net webáruház (a továbbiakban: Online Áruház). 

b)  A jelenlegi üzleti feltételek nem vonatkoznak a Vevő részéről jogi személyt érintő vételi szerződés megkötésére, illetve olyan személyre, aki a megrendelését üzleti vagy önfoglalkoztatói idejében adja le.

c)  Az Eladó és a Vevő között kötött adásvételi szerződés részeként az üzleti feltételek megváltoztatása lehetséges, amelyek felülbírálják a jelenlegi üzleti feltételeket.

d)  Az adásvételi szerződést, az üzleti feltételeket és az információs szövegeket a személyes adatok védelmére vonatkozóan, Egyesült nyelven tartjuk fenn. A személyes adatok védelmére vonatkozó üzleti feltételek és információk a Vevő és az Eladó között létrejött kereskedelmi szerződés részét képezik.

e) Az eladónak lehetősége van az Általános Szerződési Feltételek valamint a személyes adatok védelmére vonatkozó információs szöveg módosítására, megváltoztatására vagy frissítésére. Ezek az intézkedések semmiképpen nem sértik az Általános Szerződési Feltételek korábbi változatának és a személyes adatok védelmére vonatkozó, valamint az információs szövegek életbe lépésénél felmerülő jogokat és kötelezettségeket. A fent említett szövegek az Eladó weboldalára kerülnek és mindig a Vevő rendelkezésére állnak.

 

2) Adásvételi szerződés megkötése

a)  Az Eladó által működtetett online áruház tartalmaz egy üzemanyag-befecskendezőre vonatkozó ajánlatot, beleértve annak leírását és a vételárat. Az árak beleértve az adót is vannak feltüntetve. A fenti információk az online áruház elérhetőségének időtartama alatt érvényesek. Az online áruház információkat tartalmaz az üzemanyag-befecskendező szállításának költségeiről. Az injectec.net online bolt célja az új és felújított üzemanyag-befecskendezők értékesítése.

b)  Az adás-vételi szerződés a kereskedő irodáján kívül, az Eladó honlapján keresztül valósul meg, ahol az online áruház található.

c)  Abban az esetben, ha nemzetközi szinten jön létre a vételi szerződés az Eladó és a Vevő között, a Vevő elismeri, hogy Ő viseli az adott állam törvényei által szabályozott vámkezeléssel vagy egyéb díjakkal kapcsolatos költségeket.

d)  Az új üzemanyag-befecskendezőkről szóló szerződés az Eladó honlapján keresztül kerül megkötésre, egy olyan megrendelőlapon keresztül, amely a Vevő számára áll rendelkezésre, miután a Vevő a kiválasztott terméket egy virtuális bevásárlókocsiba helyezte. Ezt az űrlapot a Vevőnek kell kitöltenie. Az űrlap a megrendelt üzemanyag-befecskendezők információján kívül, fizetési és szállítási módokat, valamint a Vevő elérhetőségi adatait tartalmazza, amelyek a megrendelés teljesítéséhez szükségesek.

e)  A megrendelés elküldése előtt a Vevőnek jogában áll ellenőrizni és szükség esetén módosítania vagy szerkesztenie az általa bevitt adatokat. A megrendelés a „Küldés” gomb megnyomásával történik, amely a rendelést összefoglaló űrlap alatt található.

f)  Két módon lehet rendelni újragyártott üzemanyag-befecskendezőket, vagy más szóval, befecskendezőket amik teljes javításon estek át, úgy mint az összes szükséges alkatrész helyettesítése, vagy az üzemanyag-befecskendező eredeti, új állapotba való helyreállítása.

- Az első opció (utalva rá mint „töltsd előre a befecskendezőidet”) felújított üzemanyag-befecskendezők vásárlása, az eredeti injektorok kiküldésének lehetőségét teszi lehetővé. Ebben az esetben nincs visszatéríthető befizetés.

- A második opció (a befecskendező, mint „egy visszatérítendő letét beleértve - a visszatérítendő darabonkénti összeg” van jelölve) lehetővé teszi a felújított üzemanyag-befecskendezők megvásárlását, ami megköveteli, hogy az ügyfél megőrizze felújított befecskendezőit, ami azt jelenti, hogy például nem kell visszamennie az autószerelőhöz. Ebben az esetben az Injectec előlegfizetési rendszert használ megrendeléskor.

A visszatérítendő letétet vissza kell juttatni az ügyfélnek az eredeti befecskendezők megadott címre való visszaérkezésétől számított 3 napon belül. Az ügyfél felelős az eredeti befecskendezők visszaküldéséért, a felújított befecskendezők kiszállításától számított 14 napon belül, normál kopásállósági állapotban. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy a biztonsági letét nem kerül visszafizetésre befecskendezett, törött, vagy szétbontott befecskendező termékekre.

g)  A megrendelés kötelezővé válik mind az Eladó, mind a Vevő számára, amikor a Vevő megrendelést küld a megrendelőlapon, és az Eladó megerősíti a rendelést. Az átvételi elismervényt és a rendelés feldolgozását e-mail-üzenetben küldik el a Vevőnek.

h) Megrendelőlap elküldésével, a Vevő elfogadja, hogy az Eladó e-mailt használ a vásárlókkal való kommunikáció- és információközvetítésre.

 

3) Fizetési feltételek

a)  Az Eladó lehetővé teszi a Vevő számára, hogy a rendelésért, amely magában foglalja a szállítási költségeket is, többféle módon fizethet. A Vevő eldöntheti, hogy a kínált fizetési módok közül melyik a legmegfelelőbb számára.

b)  A fizetési módok, amelyekkel az Eladó internetes boltján keresztül fizetni lehet a következők:

     - Banki átutalás az Eladó felé, akinek a bankszámla adatait a rendelés visszaigazolása tartalmazza

     - Hitelkártya

c)  Amint a rendelés ára, beleértve a szállítási költségeket is rendezve vannak, az Eladó áfás számlát állít ki a Vevőnek.

d)  Az Értékesítési Nyilvántartás Törvény értelmében az Eladó kötelezettséget vállal arra, hogy átvételi elismervényt ad a Vevőnek. Ezzel egyidőben, köteles a beérkezett bevételeket online bejelenteni az adóhatóságnak, esetleges műszaki hiba esetén is legfeljebb 48 órán belül.

 

4) Adókötelezettség

a)  Az egyes üzemanyag-befecskendezők árai az Eladó honlapján találhatók meg, beleértve a zbeleértve az adót is i s, amely a jelenleg hatályos összegben szerepel a Egyesült Királyság jelenlegi jogszabályai szerint.

 

5) Szerződéstől való elállás

a)  A szerződéstől való elállás a Egyesült Királyság területén érvényben lévő hatályos jogszabályokat követi, elsősorban a Polgári Törvénykönyv bizonyos rendelkezéseit.

b)  A Vevő tudomásul veszi, hogy nem lehet elállni az adásvételi szerződéstől, ha ez utóbbit teljes körűen annak tudatában állapították meg, hogy a választott árukat a Vevő kérésének megfelelően módosították vagy azt megváltoztatták.

c)  A vevőnek jogában áll a beszerzési szerződéstől visszalépni az üzemanyag-befecskendező átvételétől számított 14 napon belül. Ez a jog nem vonatkozik a 4. cikk b) pontjában említett esetre.

- Az értékesítési szerződéstől való elállás elküldhető elektronikusan (e-mailben) az Eladónak.

- A lemondás írásos formában is postázható az Eladó címére, ami a bevezetőben, az Általános Szerződési Feltételek alatt található.

- Az áru 14 napon belüli visszaküldése esetén a megrendelés teljes visszaküldése szükséges.

d)  Ha a Vevő eláll az adásvételi szerződéstől, a szerződés megszűnik. Így a Vevő köteles azonnal visszaküldeni a megvásárolt üzemanyag-befecskendezőket.

- Az árucikkeket a vásárlási szerződéstől való elállás időpontjától számított 14 napon belül vissza kell juttatni az Eladónak.

- A Vevő tudomásul veszi, hogy a vételi szerződéstől való elállás esetén az üzemanyag-befecskendezők visszaküldésének költségeit az Eladóhoz, a Vevő viseli.

e)  A Vevő szerződésétől való elállás esetén, az Eladó vállalja visszatérítési kötelezettségeit a Vevő felé.

 - A pénzösszegeket a Vevőnek ugyanolyan úton kell visszaküldeni, mint ahogy az Eladónak is el lett küldve.

 - Az Eladó kötelezettséget vállal a pénzösszegek visszafizetésére a Vevőnek, a vételi szerződéstől való elállásnak napjától számított 14 napon belül, feltéve, hogy az üzemanyag-befecskendezőket a Vevő visszaküldte, vagy bizonyítottan az Eladó részére visszaszállította azokat.

 - Az Eladó nem köteles visszafizetni a pénzösszegeket a Vevőnek, mielőtt az üzemanyag-befecskendezőket vissza nem juttatták, vagy legalábbis erről bizonyítékot tud erről küldeni a szállításért felelős társaságnak.

f)  Az üzemanyag-befecskendezőkön történt sérülés vagy hibák esetén, az Eladó jogosult arányosan csökkenteni a Vevőnek visszaküldendő pénzösszeget.

g)  Hasonlóképpen, az Eladónak jogában van elállni az adásvételi szerződéstől mindaddig, amíg a Vevő átveszi az üzemanyag-befecskendezőket.

Abban az esetben, ha az Eladó áll el az adásvételi szerződéstől a (g) pont szerint, az utóbbi köteles a Vevőtől kapott pénzösszegeket azonnal visszafizetni.

 

6) Üzemanyag-befecskendező szállítás

a)  Az Eladó köteles az üzemanyag-befecskendezőket a Vevő által a megrendelőlapon feltüntetett címre szállítani.

b)  A készleten lévő üzemanyag-befecskendezők postázására az Eladó nemzetközi szállítást is vállal.

c)  A Vevő köteles átvenni a megrendelést a megrendelőlapon feltüntetett kiszállítási helyen.

d) Ha a Vevő nem veszi át az üzemanyag-befecskendezőket, ezeket visszaküldik az Eladónak, melyeket az Eladó újra kiszállít. A Vevő tudomásul veszi, hogy teljes mértékben Ő vállalja az üzemanyag-befecskendezők szállítási költségeit újbóli kiszállítás esetén is.

e)  A szállítmány átvételekor a Vevőnek ellenőriznie kell a csomag és annak tartalmának sértetlenségét.

  i.  Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen sérülést észlel a csomagon, ezt azonnal jelentenie kell a fuvarozónak.

  ii. Ha a Vevő olyan állapotban kapja meg a csomagot, amely illetéktelen hozzáférést sejtet, a Vevő nem köteles átvenni a csomagot a szállítótól.

 

7) Hibás teljesítési jogok

a)  A hibás teljesítésre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket a hatályban lévő fogyasztóvédelmi jogszabályok szabályozzák.

b)  Az Eladó kiemelten felelős azért, hogy az üzemanyag-befecskendezők mentesek legyenek minden olyan hibától, amelyek veszélyeztethetik a Vevő jogait a rendelés kikézbesítésének időpontjában.

c)  Az Eladó felelős azért is, hogy a kiszállított üzemanyag-befecskendezők megfelelnek az ajánlatban feltüntetett, valamint az online leírásban megadott feltételnek.

 

8) Egyéb jogok és kötelezettségek

a)  Ennek a rendelkezésnek az értelmében, a vásárlók tulajdonjogot szereznek az üzemanyag-befecskendezők felett, amint megtérítik a vásárlási szerződésben rögzített pénzösszegeket, és így az üzemanyag-befecskendezők tulajdonukba kerülnek.

b)  A szállítással kapcsolatos bármely panaszt elektronikus úton (e-mailben) is benyújthatóak az Eladónak. Az Eladó ezért köteles a panasz kezeléséről információval szolgálni a Vevőnek, amelyet elektronikus úton (e-mailben) is köteles megküldeni.

Megrendelés törlési űrlap - Sablon

Ha szeretné törölni a rendelését, kérjük töltse ki ezt az űrlapot, és küldje el címünkre.

- E-mail címünk: info@injectec.de

- Ezennel megszüntetjük az alábbi termékek (*) szolgáltatások megrendelését:

- Megrendelt/kiszállított

- Ügyfél neve

- Ügyfél címe

- Ügyfél aláírása (csak papíron)

- Dátum

______________
(*) A nem kívánt rész törlendő

 

9) Vevők személyes adatainak védelme

a)  Az Eladó vállalja, hogy védi és feldolgozza a Vevő személyes adatait a hatályban lévő és az erre vonatkozó Egyesült Királyság és uniós jogszabályoknak megfelelően.

b)  Az Eladó továbbá vállalja, hogy a injectec.net honlapján elhelyezi a Vevő személyes adatai megszerzéséről, védelméről és feldolgozásáról szóló tájékoztató okmányt

c)  A Vevő beleegyezik, hogy a megszerzett személyes adatokat a Vevő kizárólag a megrendelés végrehajtására és a vételi szerződés megkötésére használja fel.

d)  Az Eladó vállalja, hogy a megszerzett személyes adatokat fogja használni a Vevő kizárólag a megbízás végrehajtása és megkötése az adásvételi szerződés.

e)  A Vevő bármikor visszavonhatja a személyes adati feldolgozásához szükséges hozzájárulást.

 

10) Üzleti kommunikáció

a)  Az általános adatvédelmi rendelettel (angolul GDPR) összhangban, az Injectec nem küld semmilyen kereskedelmi reklámot az ügyfeleinek, leendő ügyfeleinek és regisztrált felhasználóinak.

 

11) ÁSZF záró rendelkezések

a)  Az aktuális Általános Szerződési Feltételek hatálya alá nem tartozó helyzet esetén, az Injectec módosításokat fog végezni, és a megoldásait a Egyesült Királyság hatályos jogszabályai szabályozzák.

b)  Ha a vételi szerződés nemzetközi szinten került megkötésre, a Vevő tudomásul veszi, hogy ilyen körülmények között a vételi szerződés megkötése, a vételi szerződéstől való elállás stb. a Egyesült Királyság hatályos jogszabályai szerint rendezendők

c)  Az Eladó vállalja, hogy nyilvánosan hozzáférhetővé teszi az Általános Szerződési Feltételek aktuális verzióját és a személyes adatok védelmére és feldolgozására vonatkozó információs szöveget a injectec.net honlapon.

 

12) Korlátozott felelősség

12.1 Ezen feltételek értelmében, egyetlen jogszabály sem zárja ki vagy korlátozza a felelősségünket a gondatlanságunkból bekövetkezett halál vagy sérülés esetén.

12.2 A 12.1 szabály értelmében nem vállalunk felelősséget semmilyen következményekkel járó (közvetett), speciális vagy büntetendő veszteségért, kárért, költségért vagy kiadásért, nevezetesen a termék által okozott adatvesztésért, nyereség elvesztésért, bevételkiesésért, valamint idő- vagy szabadidő-elvesztése miatt.

12.3 Nem vállalunk felelősséget a termék helytelen beszerelésével vagy üzembe helyezésével járó károkért, amelyek az utasítások be nem tartása, a karbantartás elmaradása vagy a helytelen használat miatt keletkeznek.

12.4 A felelősséget csak olyan árukért vállaljuk, amelyek gondatlanságunkból eredően nyilvánvalóan hibásak. A felelősségünket kizárjuk, ha a károkat egy harmadik személy okozza, például a szállított termék gyártója, és azt elsősorban a biztosított vagy a biztosítója igényli.

12.5 Nem vállalunk felelősséget a rendkívüli vészhelyzetekből eredő (természeti katasztrófa, természeti csapás, sztrájk), bármely feladat teljesítésének elmulasztásáért. Teljes felelősségünk nem haladhatja meg a fizetendő ár 100%-át a szállított áruk után, az egy vagy több eseményből eredően (kivéve a halált vagy sérülést, lásd 12.1.).

 

13) Szállítás

Minden küldemény biztosított. A fuvarozó által elvesztett küldemény esetén a rendelésnek megfelelően új küldeményt kap, egy rendelkezésre álló kézbesítési napon, felár nélkül.

 

a) Szállítás a Magyarországon

A történő kiszállítás általában 3 munkanapot vesz igénybe. 

 

 b) Szállítás az EU-n belül

Az Európai Unióba történő szállítás ingyenes. Kifizetések nem történhetnek a Egyesült Királyság kívül.

Az EU-n belüli kiszállítások általában 3 munkanapot vesznek igénybe.

 

c) Szállítás az EU-n kívül

Az Európai Unión kívüli országokba történő szállítás költsége 25 euró és rendszerint 5-7 munkanapot vesz igénybe.

A szállítási díj nem függ a rendeléstől, annak mennyiségtől vagy rendelési súlyától, és állandóan ugyanannyi marad.

 

14) Ökológia - hulladékok

Törekszünk arra, hogy a tevékenységünk környezeti hatása minimálisra csökkenjen.

a.) A visszafolyó-befecskendezőket abban a csomagban küldjük vissza, amelyet előzőleg a régi befecskendezők elküldésére használt.

b.) A Vevő által, a befecskendezők javításra küldött csomagolását, az újra feltöltött befecskendezők küldésére használjuk.

A használhatatlan befecskendezőket bármikor elküldheti vagy megrendelheti azok felvételét, és mi gondoskodunk újrahasznosításukról.

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek 1.5.2024